Идеята за Oryza се ражда, когато chef Андре Токев решава да създаде една по-здравословна опция на срийт храната, която се предлага в момента в България.
Според него храната си има свой собствен език, който не изисква думи. Всичко се свежда до най-простата комуникация на чувства.
Радостта да споделиш вечеря след дълаг работен ден. Грижата да сготвиш на любим човек. Вълнението да научиш семеѝна рецепта. Щастието да дадеш храна на човек в нужда. Удоволствието да се запознаеш с приятни хора, събрани около вкусно ястие.
Това е езикът на храната! Опитайте едно балансирано предложение на стрийт храната, предлагана от Шеф Андре Токев в новият софийски камион за храна!
Шеф Токев е разработил всички рецепти без глутен и лактоза, само с български сезонни продукти. Oryza също става част от Street Food & Art Festival – очакваме ви в Пловдив от 1 до 4 юли 2019!