Вижте кои пловдивски музиканти се включват във фестивалната програма

Остават няколко седмици до началото на Street Food & Art Festival в Пловдив и вече сме готови да ви изненадаме с програмата на най-вкусния фестивал на изкуствата в България.

По традиция всяка фестивална вечер завършва с акустичен концерт, а сцената ни е отворена както за музиканти от световната сцена, така и за добре познати на пловдивската сцена артисти.

Още на 1 юли 2019 двама от тях ще сложат началото на unplugged приключението ни – това са Георги Зайков и Едит Унджиян, които, обединени под името MixMe, успяват да открият нов оригинален подход към популярната музика. Те ще загреят публиката за индийската фюжън банда TAPI Project, които пристигат в Пловдив специално за фестивала.

На 2 юли 2019 музикалната програма ще открие един от най-интересните млади музиканти в България – Илин Папазян. Освен уникален китарист, Илин е един от отличените на престижния международен конкурс за композитори  „Young Guitar Composer“. Веднага след него сцената превзема Филип Аврамов и групата му „Джинджифил“.

А на 3 юли 2019 сцената превзема триото Le Push  – млади добре познати на рок сцената музиканти, които смело посягат и към джаз, блус, реге и поп звученето. Музиката им е повече от подходящо начало на вечерта, защото веднага след тях Стефан Вълдобрев и китариста Мирослав Иванов ще поемат щафетата в музикалната програма на фестивала.

Последната фестивална вечер сцената е отредена на P.I.F.

Очаквайте още много изненади и интересни участници в програмата на фестивала, които ще обявяваме периодично. И не забравяйте – от 1 до 4 юли 2019 в Пловдив ще смесим всички изкуства в уникална кулинарна рецепта – Street Food & Art Festival.