Карина Попова

Карина Попова е един от най-колоритните участници в Masterchef 2017. Вегетарианка с усет към вкусната и красиво сервирана храна, която може да готви умело и месо. Но страстта й са морските дарове.

„Станах вегетарианта ка 17 г, но няколко години по-късно, в Корея, започнах да консумирам морска храна“ – споделя Карина и добавя, че най-ценните си кулинарни техники е научила от свои приятели – готвачи в различни ресторанти по света, с които са се събирали да си готвят заедно в домашни условия.

Най-голямото си вдъхновение черпи от Жак Пелен и не спира да експериментира в кухнята.

Изпитвам жестоко удоволствие от това да сложа тенджерата на тигана, да режа и пускам в нея някакви продукти“ – споделя Карина, която освен че ще ни разкаже за своето виждане за храната, ще направи и кулинарна демонстрация на фестивала Street Food & Art Festival – Пловдив.

Karina Popova е един от най-колоритните участници в Masterchef 2017. Вегетарианка с усет към вкусната и красиво сервирана храна, която не спира да експериментира! Ще го направи и за вас на Street Food & Art Festival "Кино и Храна" – Пловдив! Очакваме ви, доведете и приятели! 🍲

Публикувахте от Street Food & Art Festival "Кино и Храна" в Сряда, 5 юни 2019 г.

One thought on “Карина Попова

Карина Попова – Кино и храна – гр.ПловдивPosted on  10:40 pm - май 23, 2019

[…] ни разкаже за своето виждане за храната, ще направи и кулинарна демонстрация на фестивала Street Food & Art Festival – […]

Comments are closed