Вижте кои артисти ще заменят китарите с черпаци на фестивала

Програмата на фестивала става все по-пъстра и в нея освен най-добрите готвачи, блогъри, музиканти и ресторанти на колела, ще се включат и много артисти, които ще забавляват малките и големи посетители и ще ни покажат уменията си на кулинарната сцена.

Филип Аврамов и Димо от P.I.F. вече прелистват любимите си рецепти, за да демонстрират на живо пред посетителите на фестивала кулинарните си умения. След това ще заменят черпаците с китари и ще озвучат музикалната сцена на Street Food & Art Festival – Пловдив. На сцената ще видим и друг представител на артистичната гилдия, който напоследък е по-известен с музикалните си изяви – Стефан Вълдобрев. Все още е тайна дали ще го видим в готварския ни кът!

В програмата ни се включва и единственият вентролог в България – Димитър Иванов – Капитана, който, заедно с куклата Бай Теньо, ще използва всички прийоми на Stand up комедията, за да повдигне важни за обществото ни проблеми.

Бате Енчо пък ще се превърне в Енчо Сан, защото пристига в Пловдив със специално японско детско шоу. Японски игри, японски детски песнички и японска кулинарна работилница са само част от изненадите, които сме приготвили за най-малките.

За най-малките ни посетители през всички фестивални дни ще се грижи и кака Бори, която ще забавлява децата с работилници, игри, театър и други изненади.

Очаквайте пълната програма и още много любопитни новини около фестивала.

Очакваме ви на Гребната база в Пловдив от 1 до 4 юли 2019, входът е свободен.