Адриана Гюзелева

„В храната е истината, чрез храната и около масата се раждат истини“, твърди Адриана Гюзелева, в чийто кулинарен блог In Food Veritas ще откриете много повече от доказателства за страстта й към хубавата храна.

Освен рецепти, хрумвания и интересни вариации на съчетания в кухнята, Адриана води читателите си през собствения си свят, в който ще откриете, че сърцевината на разговорите са храната, любовта и живота.

„Чрез моите рецепти, чрез предложенията на приятели, на непознати и на шефове от цял свят, ще покажа частица от мен и моите усещания за света. Яжте, обичайте се, пийте вино и се молете за това, което е в душата ви!“, споделя също Адриана.

Освен кулинарната демонстрация на Адриана, ще можете да се насладите и на срещата с нея на Street food & Art Festival – Пловдив.

Adriana Ghiuseleva – Ghiuso е сред най-популярните кулинарни блогъри у нас и ще се включи в програмата на Street Food & Art Festival – Пловдив със своя уникална демонстрация! 🍝🍷 3 юли 2019, 16 ч. Не я пропускайте! 😉https://bit.ly/2EtHrPT

Публикувахте от Street Food & Art Festival "Кино и Храна" в Четвъртък, 23 май 2019 г.

2 thoughts on “Адриана Гюзелева

Адриана Гюзелева – Кино и храна – гр.ПловдивPosted on  9:36 pm - май 23, 2019

[…] срещата с Адриана, ще можете да се насладите и на кулинарната й демонстрация на Street food & Art Festival – […]

Адриана Гюзелева – Кино и храна – гр.БургасPosted on  6:56 pm - юли 23, 2019

[…] срещата с Адриана, ще можете да се насладите и на кулинарната й демонстрация на Street food & Art Festival – […]

Comments are closed